Bliv ny patient

Hos Tandlægerne Torvet 9 er nye patienter altid velkomne

Vi glæder os til at se dig, og gør vores bedste for at leve op til den tillid, du viser os.

Første gang du kommer hos Tandlægerne Torvet 9 er det en god idé, at du møder i god tid, så vi kan få dine data oprettet i vores system. Venligst medbring det gule sundhedskort (sygesikringsbevis). Såfremt du er medlem af “sygeforsikringen danmark” eller Dansk Tandforsikring, oplys da venligst dette, så vi kan indberette elektronisk for dig.

Hos Tandlægerne Torvet 9 gør vi alt for at give vore patienter en kompetent og omsorgsfuld behandling, så besøget bliver så god en oplevelse som muligt. Særlige ønsker eller behov imødekommes så vidt, det er muligt.

For at få et overblik over tidligere udførte behandlinger, vil det ofte være en fordel at vi rekvirerer journalmateriale og røntgenoptagelser fra tidligere tandlæge. Dette er med til at sikre et samlet billede af dine tandlægebesøg. 

Behandlingsplan

Lad os udarbejde en behandlingsplan for dine tænder

Når du har valgt, at vi skal varetage opgaven som din tandlæge, skal du forvente, at vi kommer med en vurdering af dine tænders tilstand. Denne vurdering af altid forudgået af en grundig undersøgelse, hvor vi foretager de nødvendige registreringer. Hvis der viser sig at være et behandlingsbehov, vil vi, for at give dig et ordentligt overblik over, hvordan du kan bevare dine tænder sunde, æstetiske og funktionsdygtige i lang tid fremover, udarbejde en personlig behandlingsplan til dig.

Det vil i de fleste tilfælde være nødvendigt med supplerende røntgenbilleder (f.eks. af tidligere rodbehandlede tænder eller tænder med dybe tandkødslommer), for at kunne tilbyde en realistisk og seriøs behandlingsplan.

Planen præsenteres og alternativer belyses. Såfremt udgifter til behandlingen overstiger kr. 2500,- udarbejder vi et økonomisk overslag som gennemgås. I samråd med dig aftales den individuelle behandlingsplan.

Dette giver dig et overblik over behandling, tidshorisont, økonomi samt prognose inden en evt. behandling indledes. 

Mød til tiden

Mød venligst til tiden hos tandlægen

Hos Tandlægerne Torvet 9 bestræber os på, at alle kommer ind til den aftalte tid. Er du af den ene eller anden årsag forsinket, ring da venligst til os, så vi ved, at du er på vej.

Da der i løbet af en dag kan opstå uforudsete hændelser/akutte patienter, vil der en sjælden gang kunne opstå ventetid, men dette forsøges reduceret til et minimum.

Hvis du bliver forhindret

Afbud skal meldes i god tid og senest dagen før (i klinikkens åbningstid), så vi har mulighed for at give tiden til en anden. Der er i gennemsnit 3 personer involveret ved hver behandling, så det er en stor byrde for klinikken ved “tom stol”.

Ved afbud samme dag (hvor tiden ikke kan nå at blive besat til anden side), eller udeblivelser, afregnes i henhold til gældende overenskomst med den offentlige sygesikring for en udeblivelse. Dette honorar er pt. kr. 247-480,- hvilket på ingen måde står mål med den reelle udgift for en “tom stol”, og er til stor ærgelse for alle parter.

Valg af tandlæge

I Danmark er der frit tandlægevalg.
Opret dig her

Du bestemmer selv

Som patient hos en tandlæge vælger du selv om du vil modtage den behandling, tandlægen anbefaler. Du har ret til at få at vide, hvad den givne behandling indebærer, og hvilke konsekvenser dit valg har, før du beslutter dig.  Det gælder selvfølgelig også hos Tandlægerne Torvet 9.

 

Det med småt...

I følge overenskomsten med den offentlige sygesikring, skal patientandelen betales umiddelbart efter endt behandling. Betaling kan foregå kontant, med Dankort eller Mobilepay.

Ved store eller længerevarende behandlinger betales løbende, således at indbetalingen svarer til den aktuelle udførte behandling.